Útmutató az Akrill filcekhez

Útmutató az Akrill filcekhez

Az akril filccel a festés egy új dimenziója nyílik meg, képzeld csak el nincs több beszáradt festék, 30 féle ecset, keverőtálca! Az akril filceink hasonlóan működnek, mint a normál filctollak, de ebben az esetben a patronba kiváló minőségű akril festék van.

Innentől kezdve bárhonnan kényelmesen tudsz festeni, kiülhetsz a kertbe, parkba, strandra és már kezdődhet is az alkotás.

Az akril filceket szinte bármilyen felületen tudod használni, legyen az porcelán, üveg, műanyag, szövet, fa, fém, gumi vagy bőr. Azon sem kell aggódnod, hogy a választott felület esetleg sötét, érdes, mert az akril filcek magas pigmenttartalommal bírnak, így gyönyörűen fedik a választott felületet.

Használata

Az első használatnál, hogy a festék átáztassa a toll hegyét szükséges néhányszor lenyomni a toll hegyét. Használhatod az akril filceket vízzel, vagy víz nélkül. A víz nélküli használat esetén a toll erősebben fed, amennyiben vízzel használod a pigmentek fellazulnak, és tudsz játszani a fedés erősségével. A tollakat ne áztasd túl, hiszen akkor a pigmentek túl lazulnak és a toll hamarabb kifogy. 

Mutatunk nektek néhány ötletet, hogy milyen csodákat lehet vele készíteni!

Telefontok 

Akril filceinkkel kidekorálhatod kedvenc darabjaidat, amik garantáltan nem fognak szembe jönni veled az utcán. Legszuperebb, ha inkább olyan darabot választhatsz, amit nem ér nedvesség, így sokáig gyönyörködhetsz a mintában.

Készíts egyedi táskát!

A tudatosság jegyében, mi imádjuk a vászontáskákat, hiszen vásárlásnál nem kell műanyag szatyrot vennünk, ezzel kárt téve a környezetünkben! Viszont a vászontáskák sokszor unalmasak, viszont az akril filccel könnyedén fel tudod dobni, és saját egyéniségedre szabni!

Ehhez, akár egy szuper segítőt is magad mellé állíthatsz, aki biztosan a leggyönyörűbb táskát fogja elkészíteni!

Fess papírra

Természetesen az akril filctollat papíron is használhatod, de figyelj, hogy prémium minőségű papírt válassz!

Legyen a te virágoskerted a legszebb! 

A növények, virágok csodálatosak, szépségükkel pedig elvarázsolnak minket! A kellő gondoskodás mellet, pedig, akár évekig megajándékozhatnak minket. Készíts egyedi kaspót, cserepet, akár magadnak, vagy ajándékba!

Rajzolj fára

Ha mára a kertben vagyunk és a növényeknél, akril filceinkkel fa felületre is festhetsz! Készíts fali díszt, ami szuper, egyedi kiegészítője lesz otthonodnak!

Tükör

Na ilyet még tuti nem láttál sehol! Fess tükörre és dobd fel vele otthonodat!

Kavics

Biztos veled is előfordult már, hogy gyermeked unta magát a strandon és nem tudtad már mivel lekötni. Többet nem kell gondolkoznod rajta, hiszen az akril filcet kavicsokon is szuperül tudod használni, akár helyben a strandon is!

Bízd rá a család legügyesebb tagjára az alkotást, vagy dekoráld Te!

Doboz

Dekoráld ajándékdobozodat, hogy még különlegesebbé tedd ajándékodat!

Amennyiben neked is van még ötleted, hogy lehetne még a filcet használni, írd meg nekünk az akrilfilc@gmail.com e-mail címre!

Vissza a blogba