Hogyan válasszuk ki az ideális akrilfilc készletet díszítő projektjeinkhez?

Hogyan válasszuk ki az ideális akrilfilc készletet díszítő projektjeinkhez?

Az akrilfilc egy sokoldalú és népszerű eszköz, amelyet számos kreatív projekthez lehet használni. Erről már olvashattál korábban az oldalon. Itt általánosságban bemutattam az akril filcek felhasználását.

Illetve, általánosságban is olvashattál már róla, ahol az akril festés és akril filcekről volt szó, pontosan mi is van benne, miben más mondjuk a klasszikus festéshez képest.

Most pedig a megfelelő akril filc, illetve készlet kiválasztásának szempontjairól lesz szó.

Ha olyan kreatív ember vagy, aki szeretné kifejezni magát az akril filc segítségével, akkor elengedhetetlen, hogy a megfelelő készletet válaszd ki a projektjeidhez. Az alábbiakban bemutatok néhány szempontot, amelyet érdemes figyelembe venned az akrilfilc készlet kiválasztásakor.

akril filc készlet, dekorációhoz, festéshez, graffitihez,

Darabonként vásárold meg a kiválasztott filceidet (Pl:.Posca) vagy válassz egy akril filc készletet?

 

  • Akril filc készlet 

Ha egy kezdő vagy, és még nem rendelkezel akril filccel, akkor érdemes egy készletet vásárolni. Ezek a készletek többféle színt és vastagságot tartalmaznak, így minden projekt esetében megtalálhatod a megfelelő színt és méretet. Kezdésnek tekintsd meg a mi 20-darabos akril filc készleteinket. De nagyobb márkák termékeit is megtalálod kisebb-nagyobb készletekben. GoyaAmsterdam, Posca, Molotow.

 

  • Akril filc darabonként

Természetesen darabonként is összeválogathatod a számodra szükséges filceket. Viszont, ez több időt fog igénybe venni. Ugyanis nem biztos, hogy egy helyen megtalálod azokat a színeket amikre neked szükséged van. Ha pedig több helyről kell megvásárolnod a kedvenc színeidet akkor könnyen beláthatod, hogy ez jóval több pénzedbe fog kerülni mint az elsőre gondoltad. A legnépszerűbb márkák az Uni Posca, Molotow - One4allAmsterdam, Edding

 

 

Mihez szeretnéd használni az akril filcet? 

 

  • Akril filc festéshez

Ha az akril filcet festéshez szeretnéd használni, akkor érdemes olyan készletet választani, amelyben tartós és intenzív színek találhatók. Ezek a színek lehetővé teszik, hogy a festményeid élénkek és élettel teli legyenek.

  • Akril filc díszítéshez

Ha az akril filccel különböző díszítési projekteket szeretnél készíteni, akkor érdemes olyan készletet választani, amely vékonyabb hegyű filceket is tartalmaz. Így finomabb részleteket is rajzolhatsz.

  • Akrilfilc graffitire

Az akril filcet gyakran használják graffitihez is. Ha ilyen projektekkel szeretnél foglalkozni, akkor érdemes olyan készletet választani, amelyben vastagabb filcek is találhatóak. 

 

 

Mennyit szeretnél költeni a filceidre?

 

  • Akrilfilc ára

Az akrilfilc ára szintén fontos tényező lehet a készlet kiválasztásakor. Az akrilfilc ára változó lehet, attól függően, hogy milyen minőségű és milyen készletet választasz. Érdemes összehasonlítani az árakat, mielőtt vásárolsz, hogy biztos lehess benne, hogy jó áron kapod meg az ideális készletet.

Összegyűjtöttem neked a legnépszerűbb márkák árait belinkelve 1-1 weboldalról:

Saját filceink

Uni Posca 

Molotow ONE4ALL

Edding

Összefoglalás

 

Összefoglalva, ha az akrilfilcet kreatív projektekhez használod, akkor fontos, hogy a megfelelő készletet válaszd ki a projektjeidhez. A fenti szempontok alapján olyan készletet érdemes választani, amely tartalmazza a szükséges színeket és vastagságokat a különböző projektekhez. Ha festéshez vagy díszítéshez használod az akril filcet, akkor érdemes olyan készletet választani, amely tartós és élénk színeket tartalmaz. Ha pedig graffitikhez használod, akkor vastagabb akril filcet érdemes választani.

Az árak változóak lehetnek a minőség és a készlet tartalmától függően. Azonban érdemes összehasonlítani az árakat a megfelelő készlet kiválasztása előtt.

Remélem, hogy ezek a szempontok segítenek abban, hogy megtaláld az ideális akril filc készletet a projektedhez.

 

Vissza a blogba